Tutorial : Dapatkan Kotak Followers Lama

Assalam guyss !
Hey tutorial ny maybe function kat newbie je kot .
Mase tuu Rehlatul Syabab and Bakal Jenazah ade buad tutorial untuk Wanie 
and skarang Wanie nak share-2 dgn korang pulak keyhh .


 Kotak Followers Baru


Kotak Followers Lama


Sebelom tuu korang Click Sini dulu keyhh , Thnkz hee .
So sekarang ikut STEP di bawah ini .


1.Pergi Dashbord > Layout > Add a gadget 



2.Click More gadget 



3.Scroll sampai bawah > Tekan button (+) kat sebelah Followers



4.Save !

Then korang bole tarik widget Followers tuu kat mane yg korang nak letak okeyh .
And Save Arrangement . Simple right !



Hope korang punye menjadi keyhh .
Kalau dah jadi Like sikitt , hee .
Jangan lupe tinggalkan comment di bawah k . 
Chawww :)

4 comments:

Akeyla Azmi said...

ha'a lah dkt situ.
sometimes takperasan kan hihi thankssss

Wanie Syiteru said...

@Akeyla Azmi Hee tu lah , mule-2 Wanie p0n tk prasan , okeyh most wc dear :D

Qutreen said...

huhuu.. wa dapat wehh.. thanks anyway.. hahaa

Wanie Syiteru said...

@Qutreen Bagus lahhh . hihi xD