First Entry In The World

Assalamualaikum uollls .
Click sini dulu okeyh .

Tengok title tuu , cehh bukan main lagi haha .
First Entry je mcm tu  lepas ny dah tak daa .

Firstly wanie nak memperkenalkan diri wanie yg tak seberapa terkenal ny .
Full name Zawani tapi panggil jee Wanie .
Kak Wanie , Adk Wanie , Sume boleh r , hee .

Disebabkan Wanie baru dlm dunie blog ny  tu yg kne merepek benda alah yang panjang-2 nyy .
Newbie kan , Msty lah kene perkenalkan diri dulu , hee .

Cehh tak kan just nak kenalkan diri je kan .
Nah ! Wanie campak satu gambar untuk tatapan korang , haha .




Okeyhh Done ! u0llls lps ny jangan lupe yerk ngintip-2 laa bl0g Wanie nyhh k .
Lpz ny makin bnyk le Tutorial kat blog Wanie nyh .
K tata uolllss :)


2 comments:

Sabrina SA said...

Hai kak :D Selamat ke dunia blogging heheh ^^ Ina pun baru setahun je menapak di dunia blog ni... Hehehe .

Paling penting, jangan putus asa ye :D Hehe. Kena rajin :)

Ina dah follow sini :)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/

Wanie Syiteru said...

@Sabrina SA Hai Ina :) Yups akq xkan putus ase keyhh wlupon next year kne ready untuk Spm , btw akq da follow Ina balek :D